Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Jag gjorde det!

Fixade och donade lite med modemet igår och tror att jag har fixat så att vi ska kunna använda det på vår semester, annars funkar som sagt min mobil också ;-) det enda som vi behöver fixa är alltså ett thailändskt NET-sim. Inte nog med det, vi har köpt ny tv hemma, även dvd och förstärkare - gissa vem som är hightech här hemma? *visslar*

Jo JAG - jag är den som fixar ALLT tekniskt och då menar jag ALLT........eller hur Joachim *blink*

Som sagt - jag är förbannat bäst! ;-)

3 kommentarer:

 1. Ha, ha vad duktig du är!

  SvaraRadera
 2. Berätta gärna hur, och om det funkade i Thailand.

  SvaraRadera
 3. Annika: Jamenvisst ;o) TACK.

  Anonym; Vem är du???

  /Stina

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.