Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Nya bilder från Ban Phe.

Idag kom mor och Krister hem, de är väldigt bruna och fina och det syns att de har njutit av sin ledighet i paradiset. Jag hade sån tur att jag fick låna hem deras kamera för att lägga över bilderna på min dator.
Nu ska ni få se några av dem:
Här ser ni det nya och fina staketet som är på baksidan ovanför muren.

Så här såg det ut innan vi fick ordning på vattenslangen och staketet.

Från samma håll som ovanstående bild, men med nytt staket. I Love it!!

Nu när de var nere var det skollov för barnen i Thailand, vilket innebar mycket thaifolk på ständerna och massor med karaokebussar, de parkerade tom utanför tvätteriet på Pinery.

Som ni ser så händer det grejer med husen i området, huset till höger höll de på att renovera invändigt när jag och Joachim var i huset och nu målas huset om, det blir finfint. Enligt hörsägen så stiger alla husen i Pinery i värde och de räknar med att de stiger med minst 200.000 bath per år och då är det i orenoverat skick. Det betyder alltså att vi har gjort en riktigt bra affär och investering. *nöjd*

Den här bilden har mamma verkligen lyckats med, kanonfin enligt mig.

Här ser ni min kära mor på altanen och det är där över som hon sitter som vi nu äntligen bestämt att vi ska göra tak, det ska även sättas upp en takfläkt med lampor. Ni ser grannens hus till vänster, det huset gick alltså i nuvarande skick för 200.000 bath mer än vårt när vi köpte vårt hus och det är bara 8 månader sen. (Skrev fel innan - vi har inte haft vårt hus i 1½ år, utan bara 8 månader)

Här är "vår" farang hund, hon är så fin och hade jag bara varit i Thailand oftare hade jag tagit henne till veterinär och undersökt henne, vaccinerat henne och låtit henne bli "min" hund. Men men, tyvärr.

Här bygger de på grannens tak, visst ser det ut att bli kanonfint? Precis så ska vi också göra över vår altan och jag tror det blir kanon!

Solnedgång över Pinery och gatan jämte vår gata.

Okej, ett litet bevis på värmen. Inomhus 30,5 grader och utomhus (ej i solen) 38,5 och klockan är 15.18 den 28/3....fast jag är säker på att ni alla kunde utläsa det själva.
Fotografer: Pirjo och Krister

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE