Blodbad i Bangkok och mamma till Ban Phe.

by - onsdag, mars 17, 2010

Hetaste ämnet nu är det "blodbad" som pågår i Bangkok, och det verkar som om alla har olika uppfattningar om hur kaotiskt det är. 

Tänker nu på min mor och hennes man som ska åka med flyg till Bangkok på fredag och de landar på lördag? Ni som bor i Bangkok eller i Thailand och mer koll än oss som befinner oss i Sverige, behöver min mor och hennes man vara oroliga?

Så här står det i BT.
(Texten är saxad ur BT - Foto: Scanpix )

Protesterna i Bangkok fortsätter!
TT utrikes i går 04:04, Uppdaterad i går 06:38. Tiotusentals regimkritiker fortsatte att demonstrera i Bangkok i dag och krävde nyval. Spänningen i Thailand ökade i går efter ett granatangrepp på en militärbas i Bangkok. (TT)
Tiotusentals rödskjortade regimkritiker fortsatte att demonstrera i Bangkok under tisdagen och krävde nyval, medan Thailands premiärministern avvisade deras krav på hans avgång. Spänningen ökade i måndags efter granateld i centrala Bangkok mot en militärbas där landets arméchef har sitt residens. Angreppet skadade två soldater. Sambandet med demonstrationerna är dock oklart. Rödskjortorna är anhängare till tidigare premiärministern Thaksin Shinawatra som störtades i en militärkupp i september 2006
Oavsett "blodbad eller demonstrationer" så längtar jag, eller alla hit:


Detta är vårt paradis - och jag skulle göra nästan vad som helst för att åka dit nu och stanna lääääänge!

You May Also Like

0 st har skrivit något!

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,