Stränder i Rayong.

Jag har inte åkt omkring en massa på den östra sidan än eftersom det är helt nytt för mig, men jag har försökt läsa mig till en massa och även sett bilder och annat som gör att man kan skapa sig en bild av omgivningarna.

Trots att jag bara var i Ban Phe och vid Suan Son Beach 2ggr i somras så minns jag allt som igår och ser bilder framför mig.
Jag minns allt med glädje, värme och kärlek. Det kan vara så att jag är Thailandsbesatt, men det bjuder jag på, för det är min dröm, min längtan och upplevelse.

Hittade en liten karta som visar några få ständer:
Jag var faktiskt vid Mae Ram Phueng Beach, och det var mitt emot Nice Beach Hotell. Vi badade inte då för det var väldigt underströmt och höga vågor. Vi var där mellan den 17-21 juli. Suan Son Beach var vi på i ca 2 timmar, efter att vi hade varit vid huset en andra gång och mätt rummen, skrivit upp lite olika saker som skulle fixas osv. Men snart får jag välja vilken strand jag vill och vi kan vara där i flera timmar om vi så önskar.
//Stina

2 st har skrivit något!

Annika sa...

Jag vet precis hur det känns........Hur länge stannar ni denna gång?

Hej Annika! Skönt att inte bara jag är sån ;-)
Vi stannar bara i 14 dagar denna gången.
/stina