Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Känner Ni er bortglömda?

Jag fick ett mail häromdagen om att en blogg som jag brukar läsa hade försvunnit från vår länklista, direkt efter att jag fått mailet kollade jag givetvis upp detta och mycket riktigt, massor av de länkar som lagts in här på vår sida hade försvunnit.

Fråga mig inte hur?
Det är väldigt tråkigt, för när man hittar bloggar och hemsidor man gillar och sparar dem i länklista förväntar man sig att de ska ligga kvar.


Det enda jag kan tänka mig att det beror på är att vi bytt namn och pekat om det gamla namnet till det nya. Nu måste jag ge mig ut på blogg/hemside letar tur i cyberrymden igen....hoppas jag hittar våra favvosbloggar/sidor igen.


Om det är någon som vet med sig att jag hade er länk här får ni mer än gärna påpeka detta och skriva er adress i kommentarsfältet.


/Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE