Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Thaikillarna är svaga för henne.......

..........min dotter alltså ;o) Den killen ni ser på bild tillsammans med Johanna, blev väldigt förtjust i henne. Han kunde knappt arbeta när hon var i närheten. Vår vän Weena, som faktiskt kom Johanna väldigt nära, tog detta kort. Denna kille jobbade med hennes hus, därav kortet.


Killen på bild hade sagt till Weena att han gärna ville ha en kopia på fotot så att han kunde titta på den vackra Johanna ;o)

Weena hade skrattat och sagt, visst kan du få en kopia, men det kostar (ja allt handlar ju om pengar i Thailand). Killen som är 18 år, säger, som dessutom bara har en lön på ca 3000bath/mån, - jag betalar vad som helst ;o)

Lite gulligt faktiskt. Nåja, nu är ju inte Johanna intresserad av honom på något sätt, men han lär springa benen av sig efter henne nästa gång hon kommer till huset.

Vet inte om ni minns, men när mamma, Johanna och Krister var i huset sist, var det en hel del hus som renoverades. Det var ett hus mittemot oss, där målades det och fixades, men så fort Johanna öppnade dörren och kom ut, stannade hela bygget upp och varenda byggnadsarbetare kom ut för att titta på just Johanna *S*

//Stina

2 kommentarer:

  1. heee, du kanske får, en thailänsk svärson;-)

    SvaraRadera
  2. Nja det tror jag inte då hennes hjärta tillhör någon annan ;o)
    //Stina

    SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE