Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Swethaiparadise - Ong Bak

Ong Bak - The Muay Thai Warrior, handlar om att en uråldrig Buddhastatyett blir stulen från en by vars invånare tror att den besitter magiska krafter.

Ting, den unga föräldralösa killen, får i uppdrag att återfinna statyetten och föra den tillbaka till byn, eftersom att Ting under hela sin uppväxt har blivit tränad i den forna kampsporten: Muay Thai.

Ting beger sig till Bangkok där hela äventyret börjar..........En föräldralös pojke undkommer sin död och räddas av en grupp krigare. Han växer upp i en by där han får kunskaper och lärdom av uråldrig stridskonst. Genom att hjälpa folket och hitta sina föräldrars mördare beger han sig iväg. Men sanningen om hans föräldrars död ligger närmare honom än vad han tror...Titta och njut på dessa filmer som är riktigt bra enligt mig och det bästa av allt, alla stunt och allt som görs när det gäller Tony Jaa, det gör han själv, det är liksom action på riktigt.

4 kommentarer:

 1. Tony Jaa

  (den har man ju hört förut) haha

  //Tony Bee

  SvaraRadera
 2. Riktigt söt och verkar duktig. Är inte så mycket för krigare och slagsmål med stunt men det är lite häftigt att det är "for real" - tack för tipset! S

  SvaraRadera
 3. Ja exakt, han är ju det.
  precis, det är ju det!
  Varsågoda.

  //Stina

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE