Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Fick ett mail från Khao Lak idag!

När jag var i Phuket förra gången dejtade jag en Thaikille (jag var singel då), en jättetrevlig och fin kille, han blev förälskad i mig och jag i honom, han ville att jag skulle komma tillbaka och att vi skulle gifta oss........typ!

Jag var dock realistisk och insåg ganska snabbt att jag inte skulle ha råd att åka tillbaka inom en snar framtid och fick släppa denna semesterromans.

Vi mailade lite fram och tillbaka, men efter ett par månader fick jag mail om att han ville komma till Sverige, men då fick jag vänligen men bestämt "tacka nej" och berätta att jag hade träffat en kille i Sverige.

När han hade läst detta hörde han inte av sig mer - förrän IDAG!

Han har bjudit oss till Khao Lak för han har flyttat dit! Hans exakta ord var.

I want to invite you and your family to Khao Lak!


Detta är underbart kul och vänligt av honom, men återigen måste jag påminna honom att jag är sambo numera, vilket jag hoppas han förstår och frågan är väl om han kommer att vilja bjuda dit oss ändå, då jag berättade att min sambo ska med till Phuket denna gången?

Väntar spänt på svar!

//Smilla

2 kommentarer:

 1. Det vill han säkert, vänner är minst lika viktigt som kärlekspartners ;-) Frågan är väl om det är speciellt smart att ta med sin nuvarande kärlek och hälsa på sin f.d. kärlek?

  Jag skulle tacka för inbjudan, ta hans telefonnummer och säga att visst skulle det vara kul att träffa honom igen och om det finns tid så hör du av dig när du är i landet. Sen gör du det om du har lust...

  SvaraRadera
 2. Hej Malee!

  tack för ditt råd.

  Det var lite så jag tänkte med, tror inte heller det är en bra idé och min sambo var inte speciellt överförtjust i tanken.

  Exakt så tänkte jag faktiskt och svarade ungefär så, men ska skriva till honom igen.

  Tack!

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.