Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Tråkigt besked


Livet blir inte alltid som man tänkt sig, det kan vara olika orsaker till det så klart. Hur det än är, oavsett om det inte blev som man tänkte, går livet vidare.


Om 162 dagar åker vi hem till Ban Phe igen och vem vet, det kanske är sista gången vi åker hem för att njuta i just detta hus. 

Efter 9 år är det dags att sälja. 

Det gör väldigt ont i hjärtat att skriva det här, men nu är det bestämt. Beslutet var inte helt enkelt att ta och vi hade en hel del diskussioner innan vi tog beslut.

Då vi är 4 personer som äger huset tillsammans och den ena halvan inte längre har kraft och energi pga hälsoskäl bland annat, har vi inget annat val än att sälja. 


Vi har lagt ner mycket kärlek, tid och energi för att vårda vårt kära hus ömt och det är i mycket fint skick och huset kommer inom kort ut för försäljning.

Nu kanske ni funderar på om jag kommer att släcka ner denna sida? Svaret är NEJ, detta är min blogg om Ban Phe och Rayong med omnejd och den kommer att vara kvar. 

Vem vet, jag kanske får möjlighet att blogga om ett nytt boende framöver. 

Jag och Joachim som är den andra halvan av ägarna kommer att leta efter en semesterlägenhet när huset är sålt. Vårt mål har ju alltid varit att ha en bostad i Thailand. Nu får det bli en lägenhet istället för vårt "drömhus". Som sagt, det blir inte alltid som man tänkt sig.

//Stina

2 kommentarer:

 1. Hej Stina
  Jag har ett litet problem.Har varit i Thailand 19 ggr,men känner nu att jag vill se något annat. Har varit i Phuket,PhiPhiIsland,och de senaste åren i Jomtien. Är 63 år,men fortfarande nyfiken på livet:). Har tittat mycket på Mae Phim hemifrån,och var på väg ditt för två år sedan,men fick tyvärr en taxichafför som inte hittade,så det blev tillbaka till Jomtien.Söker inte nattlivet längre,men får ändå finnas bra strand,några barer och restauranger. Vad rekomenderar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. tack för din kommentar.
   Vad tråkigt att taxichauffören inte hittade. Hela Rayongkusten är bra tycker jag, men jag föredrar Suanson Beach och Ban Phe. Mae Phim ligger närmare Klaeng och Mae Rampueng ligger närmare Rayong. Suanson ligger bäst till om man ser till Ban Phe och Koh Samet tex.
   I Mae Phim finns en s.k bargata, det är den som går utmed beachroad, men det är inte som i Jomtien med en massa bartjejer. Det finns något enstaka ställe inne i Ban Phe, men jag skulle inte rekommendera det stället, även om det är upp till var och en.

   Inne i Ban Phe finns det mesta och vill du ha lite mer livat är ju Koh Samet ett ställe med fin strand, barer och restauranger.

   //Stina

   Radera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE