Swethaiparadise - Dry Bag

Jag måste tipsa om Dry Bag som finns i flera olika storlekar.

Dry Bags är väldigt smidigt att ha med sig på stranden, i båten, i vattnet och typ överallt och skyddar mot väder och vin.

Det finns många olika varianter av Dry Bags, men det ska vara en som är tillverkad i vattentät nylonförstärkt PVC (vinyl).

Jag köpte en på 2 liter (inte på bild) innan jag åkte ner till Thailand i mars, sen köpte jag en större på plats. Jag betalade 500 bath för den på bilden.Den mindre på 2 liter har jag nycklar, pengar och mobil i som jag kan haka fast på den stora.
0 st har skrivit något!

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,