Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Marknaden i Klaeng

Vill ni besöka en ännu större marknad än den i BanPhe? 

Då ska ni tar er till marknaden i Klaeng, som är öppen på tisdagar. Nu när vi var hemma i Thailand tog vi motorbiken till marknaden.

Det är en bit att köra men man behöver inte köra på Sukhumvit någon längre sträcka.

På marknaden fanns allt och lite till, men inte så mycket som vi behövde just då eller kunde få med oss på motorbiken :-) På Thai heter denna marknad Talat Nat.

Vi har varit på marknaden en gång innan, men då delade vi en minibuss med några vänner som var nere, vid det tillfället.

Det finns allt från loppis/secondhandprylar till djur i bur (inte okej enligt oss) men men, det är Thailand och vi får helt enkelt acceptera det, när vi besöker sånt här.

Jag har lite svårt att beskriva vägen, men man åker ända in till Klaeng och vid en stor bensinmack åker man sedan vänster och följer "allén" en bit för att sedan svänga höger, sen är man nästan framme. Det finns en motorbike parkering och man får betala 10 bath (om jag minns rätt) och man får en biljett som man sedan lämnar tillbaka när man hämtar sin bike.

Om man har planerat att handla större grejer rekommenderar jag att man åker bil. Här kommer några bilder från marknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE