Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Coconut Resort

En bit från Mae Ramphueng ligger underbara Coconut Resort och Restaurang.

För att komma dit från Ban Phe, behöver åka till Mae Ramphueng och ut mot Taphong, sen en bit ut på Sukhumvit, för att kunna svänga in på den halvdåliga vägen som tar dig till denna vackra plats.

Coconut Resort finns även på AgodaPå Coconut kan man äta på restaurangen och man kan givetvis välja att bo där också. Området är stort men vi tillbringade bara kvällen på restaurangen. Vi tog plats i en sala precis vid vattnet.

Man kan även sitta på andra våning, som ni ser på bilden här under och även längst ner vid vattnet.


Här är vår utsikt från den sala vi sitter i. Vi beställde sweet and sour kyckling, en soppa med biff, ris, stekt fläskkött och en fruktsallad som man fick räkor till. Allt var jättegott, utan soppan. 

Denna fruktsallad var bland det godaste jag ätit på länge även om det egentligen inte var något märkvärdigt. Själva skålen gick också att äta om man ville.


Soppan var så stark att det inte gick att äta, man ser inte det på bilden, men det var otroligt mycket chili i soppan och redan när de serverade den kände man den starka doften, men jag trodde aldrig den skulle vara så stark.Här står jag på bron som går från den ena delen av restaurangen till den andra.
Vi kan verkligen rekommendera denna restaurang, dels för att maten är riktigt god, ganska billig och sen är det väldigt mysigt att sitta där. Tips: Ta med myggmedel och försök att vara vid 17-tiden, för sen blir det snabbt fullt med gäster.

Jo en sista grej, precis när vi kom inåkande på vår motorbike, pekade en tjej vart vi skulle ställas oss och som vanligt pratade de Thai med mig ända tills jag tog av mig hjälmen och tjejen liksom tittade till på mig och blev förvånad över att jag nog trots allt inte var Thai :-) Det har faktiskt hänt förr - flera gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE