Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Swethaiparadise - Marknad i Klaeng

Aktivitetstips

På tisdagar är det en jättestor marknad i Klaeng ett par hundra meter upp på väg 344 till BKK som är väl värt flera besök. Där finns ALLT och då menar jag allt mellan himmel och jord. Denna marknad är mycket större än den inne i Ban Phe.

Ni kan läsa mer här
På torsdagar är det marknad inne i Klaengs stad som är lite mindre. Shoppingen fokuseras i stort sett till lokalbefolkningen med lokaltillverkade varor, men det finns även kläder, skor och väskor. 

Vi har även varit inne på ett ställe mitt inne i Klaeng som också är som en slags marknad, men den är inomhus. Tyvärr kommer vi inte ihåg namnet men det ligger utmed en gata inne i Klaeng där det finns en massa olika affärer och ligger liksom på höger sida om man kommer från Rayong hållet.

Vi hittade även ett jättestort ÖB, som vi kallar det för. Det är gigantisk jämfört med den inne i Ban Phe. Ni som känner till Ban Phe vet vad vi menar. 
Jag/vi kan verkligen rekommendera er att åka till Klaeng och åk gärna med egen bil eller motorbike. Våga utforska och åk runt. Det är egentligen helt otroligt, man kan upptäcka nya butiker, områden och platser hela tiden. Det är verkligen roligt att åka runt och utforska.


Jag älskar verkligen Ban Phe med omnejd och kommer aldrig att kunna bli "mätt" på denna underbara del av Thailand!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE