Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Swethaiparadise - Uppdatering husbilder

Denna gången jag var nere var ju inte min sambo Joachim ( kunde ej ta ledigt) med, utan jag åkte utan honom.

Från början var det meningen att jag skulle åka själv, men ca 3-4 veckor innan jag skulle åka frågade jag en väninna om hon ville åka med, hon hakade så klart på, vilket var jättetrevligt. Första gången för henne i Thailand och jag lovar att hon har trivts som fisken i vattnet.

Bra att jag hade med henne också, då jag ibland kan behöva lite personlig assistans, pga av min riktigt dåliga rygg.

Nu hör det dock till saken att jag mår oförskämt bra i Thailand, både vad gäller min PsA och min dåliga rygg, men även där kan jag få bakslag, speciellt vad gäller ryggen.

Hur som helst, eftersom jag hade med henne passade jag på att fråga henne om hon ville hjälpa mig att möblera om lite :-) Smart va? :-)

Jag och min väninna har känt varandra sen vi var 8-9 år och vi fungerar väldigt bra ihop och ställer alltid upp för varandra. Ett exempel, under vår vistelse så diskade alltid hon men jag alltid skötte tvätten osv.

Nu ska ni få se lite bilder från huset efter om möbleringen samt lite andra bilder. Vi flyttade inte om så mycket, bytte egentligen bara plats på soffan och matbordet mm.Välkommen till paradiset och det genuina Thailand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE