Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Trevligt och uppskatta mail från våra senaste hyresgäster

Mail från våra senaste hyresgäster - uppskattas till tusen!

Hej
Nu är vi hemma från vår semester i Thailand och vistelsen i ert fina hus.
Allt har gått jättebra och det har varit helt underbart väder. Vi hade bara regn en enda dag annars regnade det bara på nätterna.  
Dock gick några saker sönder :( (Sånt händer ju)
Två stycken glas gick i krasch under diskningen. (Inte van att handdiska) Vi har köpt sex stycken likvärdiga glas, dom är dock inte på pricken lika som dom som gick sönder. Ett hjärta ramlade av nyckelringen till huset, Vi har köpt en en liknande nyckelknippa och den gamla ligger på köksbänken i huset.  
Ett kylfodral till öl tappade botten. Vi har köpt två nya kylfodral - Ett stort och ett litet.  
Om ni önskar ha nån extra ersättning för ovan trasiga saker får du hojta till, men vi har försökt ersätta så gott det har gått. ( Vårt svar till dem var, så klart att vi INTE önskar någon extra ersättning eftersom de faktiskt varit ärliga, samt att de redan ersatt med likvärdiga saker. Sånt uppskattas verkligen!) 
Pom har varit helt underbar. Hon har varit så hjälpsam och alltid fixat och donat när vi undrat över något. (Pom är en klippa och guld värd för oss i alla lägen)
Vi fick även en vakthund efter några dagar, LoLa hette hon och hon höll allt borta från huset, Katter, hundar, sophämtare och så vidare.  Hon har aldrig varit inne i huset, och det ville hon heller inte så det var inget problem. 
Åter igen vill jag bara tacka för ett finfint hus som har allt man behöver. Om det är okej för er så är vi kanske sugna att hyra det igen nån gång framöver. Vi kände oss verkligen som hemma i erat fina hus.  
-- 
Med Vänlig Hälsning Magnus & Linda + Svärmor

Svar till våra hyresgäster är att de är mer än välkomna att höra av sig igen och vi vill att våra hyresgäster ska känna sig som hemma i huset.

Tusen Tack till Magnus, Linda och svärmor för ert fina mail!Välkommen till paradiset och det genuina Thailand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.