Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Alla Visum

3 kommentarer:
 1. Hej Stina!

  Ett turistvisum, singel entry, kostar bara 260 kronor på thailändska ambassaden och förfarandet är mycket enkelt, inte alls krångligt att skaffa själv således. Varför tipsar du då om ett förfarande som kostar det flerdubbla och som ger flera hundra kronor i fickan på den/de som driver företaget Allavisum? Visst kan det finnas sådana som vill överlåta allt administrativt till någon annan som sköter det pt dem, men nog tycker jag att det vore lämpligt att även informera presumtiva thailandsresenärer om att man mycket enkelt själv kan ordna det visum man behöver, och samtidigt spara många hundralappar?

  Det finns ju säkert många som inte rest till Thailand förut och som kanske tror att det här med att skaffa visum är en sådan svår sak att man måste anlita ett speciellt företag eller "expert", speciellt eftersom det är du - som erfaren thailandsresenär - som tipsar om att anlita Allavisum. De hundralappar man tjänar på att ordna visat själv kan man ju göra mycket trevligt för i Thailand i stället...

  Christer på Phuket

  SvaraRadera
 2. Hej Christer!
  Tack för din info.
  Men denna information är för dem som inte vill/kan/orkar/har tid att åka personligen till Stockholm för att skaffa visa. Detta sätt som de erbjuder fungerar smidigt enligt säker källa, en svensk äldre man och fru som använt sig av denna tjänst.
  Att åka tex från Borås eller annan ort som ligger långt från huvudstaden kostar också pengar och tid är ju också pengar.
  Mvh Stina

  SvaraRadera
 3. Som Stina säger alla bor inte i Stockholm eller Göteborg, är då fan inte gratis att resa till den kungliga huvudstaden.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE