Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

NU är allt i sin ordning!

Nu har vi fått ordning på det mesta med huset tack vare våra underbara grannar och vänner. Det verkar som om det var några/någon som visste vad vi hade i huset och när vakterna gick sin runda osv, eftersom det bara var vi som hade haft inbrott. Det är väldigt OVANLIGT att sånt här händer i vårt område, för jag tror inte det har hänt innan och om det har det är det några år sen.


Inbrott sker i Thailand och så även i Sverige, hur många är det inte som har inbrott i sina sommarstugor tex?
Hur som helst, polisen, vakterna och försäkringsbolaget är kontaktat, papper på försvunna inventarier är skickade osv. Ny dörr och nya lås samt inbrotts gallerdörren har fått nytt lås. Underbart! Våra hyresgäster kommer inte ens märka att det varit inbrott - även om de redan vet om det.

Slutet gott - allting gott.

2 kommentarer:

  1. Skönt att det ordnat upp sig och att ni har så fantastiskt hjälpsamma vänner som fixat och donat runt det här. Vi har sällan inbrott i våra hus i vår lilla by och ingen har galler då det räcker med våra respektive områdesvakter, som känner igen de flesta som rör sig i byn, och att varje område har en mur så det är inte lätt att tömma någons hus utan att det märks. Men självklart ska man inte vara naiv och tro att det aldrig händer en själv och tänka sig för att inte ge tjuven tillfälle. Jag tror dock att det är större risk för inbrott på de större orterna.

    SvaraRadera
  2. Ja det är riktigt skönt! Våra grannar och vänner är guld värda och utan dem vet jag inte vad vi hade gjort. Det är väldigt ovanligt med inbrott i våra hus också vad jag vet, som tur är. Tror som du! Kram

    SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.