Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Rekommenderad sida gällande Visum

Visum i Thailand - en bra och lärorik sida:

http://www.visumthailand.se/5 kommentarer:

 1. När det gäller OA Visa kostar det 1 300 kr som ska överlämnas kontant i samband med ansökan på Thailändska ambassaden. Vid ansökan i Stockholm kan det bara ske personligen eller via ombud, inte per post. Vid ansökan i Göteborg kan det ske personligen via ombud eller post. Det gäller att kolla uppdateringar innan så det blir korrekt.

  SvaraRadera
 2. Vad gäller O A Visa (det som sajten Visumthailand helt felaktigt kallar "Pensionärsvisum") så uppges att "om du är pensionär och minst 50 år gammal o.s.v....). Detta är fel, fyllda 50 ska man visserligen vara, men det finns inte något krav alls på att man ska vara pensionär för att kunna få ett O A Visa.

  Att låta Visumthailand sköta ens ansökan av t.ex. ett turistvisum kostar, vad jag kan se, 635 kronor. Personligen tycker jag att det är ett hutlöst pris, eftersom det är en enkel procedur att ordna ansökan själv via Thailands ambassad.

  SvaraRadera
 3. Annika och Christer: tack för era kommentarer! Jag rekommenderade bara sidan, men det är alltid upp till varje person själva att ta reda på vad som är aktuellt eller stämmer!

  /Stina

  SvaraRadera
 4. Visst är det så. Vill man ha färska uppgifter bör man alltid gå in på Thailands ambassads hemsida, det finns även info på svenska, då blir det inte fel info om vad som faktiskt gäller.

  SvaraRadera
 5. Det är sant! Jag tyckte dock att informationen var bra eftersom det talade om vilket visum man behöver för vad!

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE