Vi är inte överrens om designen.....

by - onsdag, februari 09, 2011........................så det blir att byta tillbaka till den förra designen. Håll ut det är snart klart och så kommer ni känna igen er igen ;-)


/Stina

You May Also Like

2 st har skrivit något!

  1. Hoppas att du inte tar illa upp Stina, men jag tror att om man byter design på bloggen gång på gång så känner inte läsarna igen sig till slut. Jag jämför med om ett företag skulle byta logga gång efter annan - då förlorar man på något sätt sitt varumärke, det som kunderna lärt sig känna igen och uppskatta. Åtminstone känner jag så, men kanske andra känner annorlunda?

    SvaraRadera
  2. Hej Christer:

    Du har helt rätt. Precis så tyckte min sambo med, därav att jaG BYTTE tillbaka. Sen kan jag hålla med, denna är mer oss.

    SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,