Rapport från Pinery.

Igår ringde mamma, vi pratade på en stund. De hade varit hos Pelle och Poo härom kvällen för det var  någon speciell kväll där de släppte upp ljuslyktor i luften och ut i vattnet.

Sen verkar det som det har blivit något läckage i huset från taket när det har regnat eller om det beror på annat, men det vet vi inte än, de ska kolla upp detta. Inte så kul faktiskt, ett orosmoment.

Tyvärr har några blommor dött, så det är väl bara att köpa nya framöver. Annars var det varmt och skönt. Ska ringa mamma i eftermiddag, omkring 19.00 thaitid. Måste ju veta om de hittat orsaken till fukten mm.

Usch vad trist detta är just nu, vill inget annat än åka dit och se vad allt beror på. Som ni alla vet har det regnat ovanligt mycket i Thailand i år och det är inte konstigt alls om det skulle hända något. Det är en himla tur att mamma och Christer är på plats nu iaf!

/Stina

4 st har skrivit något!

Fredrik sa...

Hejsan Stina
Jag tror inte ni ska oroa er för detta, takpannorna kan glida isär när det blåser så att det läcker in lite vatten. Detta är ganska vanligt. Man får nu bara se till att laga taket och torka upp allt, sedan lite ny färg så är det som nytt igen. Som du också vet är ju hantverks hjälpen billigare än här hemma.

Hej Fredrik:

Jo det där vet jag. Vi hade ju vissa problem med det i somras då regnövder kom in.
Fast nu vet vi att det inte beror på regn, utan ett läckage hos grannen som varit tyvärr. Ett vattenrör i väggen. Jo jo allt är billigare i Thailand, men inget kul att behöva göra om när det redan är nytt!

Fredrik sa...

Vad tråkigt, allt går att lösa. Givetvis är det trist att behöva göra om någon nytt. Hoppas det löser sig på bästa sätt.

Fredrik: det gör det säkert ;-)