Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Nu vet vi orsaken!

Ang. fuktfläckarna i vårt hus (vägg i vägg med grannen) utmed golvlist och uppåt väggarna beror på ett läckage som grannen hade i ett vattenrör. Enligt vår "förman" skall läckaget vara åtgärdat och grunden fri från vatten.

Nu måste våra väggar torka innan de kan göra något hos oss. Trist att det blev så här, men tur att det är åtgärdat och lagat. Fast hur som helst är det en aningen tråkigt då vårt hus är nyrenoverat och vi kommer få hyresgäster till huset den 18 dec.

Ni som är dessa hyresgäster och kanske läser detta behöver inte oroa er på något sätt ;-) eftersom vi nu vet vad allt beror på.

För övrigt har mamma och Christer det kanonbra, det är varmt och skönt. Idag ska det på fest hos Pelle och Poo´s restaurang för Poo fyller år. Först skulle det komma dit munkar och sen är det party efter det! Jag antar att jag får rapport efter denna dag.
/Stina

3 kommentarer:

 1. Det var ju trist. Även om ni vet varför så måste det ju ändå åtgärdas. Får hoppas att allt blir bra till slut!

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att det "bara" var det lilla, nu ordnar det sig även om det blir lite stök att fixa. Det är inte kul när det händer något med huset eller trädgården som man inte kan ha koll på själv. Men det mesta går ju som sagt att åtgärda felet. Tur att någon såg det innan det gott för långt!

  SvaraRadera
 3. Birgith: ja det får nog, hoppas vi!

  Annika: Ja så är det. Tråkigt bara att grejer händer när mAn inte är på plats, man känner sig maktlös, men allt går att fixa som tur är.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.