Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Rayong Aquarium - Ban Phe.

Igår åkte vi in till banken i Ban Phe och kollade vatten och el "räkningarna" och jäklar vad det öste ner precis när vi hade kommit en tredje del av vägen. 

När vi kom in i Ban Phe stannade vi och köpte regnkappor till alla. Inne på banken så fixade även jag och Joachim ett bankkonto, lika bra att ha så kan man ta ut pengar enklare samt att det inte kostar 150 bath varje gång man tar ut.

När vi var klara åkte vi vidare till Rayong Aquarium för att titta på Thailands havsliv, mycket intressant och vackra fiskar, sjöhästar, giftiga sjöborrar och andra farliga havsdjur.

Efter att vi kikat på havslivet åkte vi hem, lämnade av ungdomarna som var trötta och min mor som ville ta det lugnt. Sen åkte jag och Joachim iväg med sarengen för att utforska omgivningarna.

Här hittar vi en liten väg som visade sig vara vägen till Glenaisas nya område, där Ingemar Stenmark och Börje Salming bygger sina hus, samt två andra svenska idrottsmän, som J-O Walldner och en golfspelare som vi inte minns namnet på. Här är stranden som ligger ett stenkast från området.
Här är deras salesoffice och de första lägenheterna som är klara, det var supernajs. Här kommer även lite bilder från vårt hus, på våra nya överkast och tavlor.
Mer rapport kommer. Ikväll ska vi på en karaokebar/pub/disco som heter SABAI SABAI som ligger ca 5-6 km från Pinery.
Ha det gott, alla hälsar till alla som läser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE