Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Nu är det lördag!

Nu sitter vi på vår terass och bloggar ;-). Fast inte med vårt trådlösa utan vi surfar gratis på någons, vilken tur vi har! Fast vi har fixat vårt internet idag, men som sagt vi behövde inte använda det nu.

Idag har vi varit i Rayong och Leam Tong, jag köpte smink och ett par plasttofflor ;o) När vi kom hem badade vi i poolen, sen gick vi till Pappa Chang för mat och nu är vi hemma igen. Imorgon ska vi ha en slappdag vid straden eller poolen.

Vi hörs.

3 kommentarer:

 1. Hej på er!
  Fantastiska bilder det verkar hur fint som helst! Hoppas att allt gå bra för er och att ni inte svettas allt för mycket. Jag förstår på Victoria att ni har det kul. Och vem skulle inte villa åka till det där överskottslagret?? Hade nog velat handla hur mycket som helst. Hoppas att Victoria inte har satt sprätt på alla pengar FÖRSTA veckan!
  Har ni planerat någon utflykt? Ön som låg utanför (kommer inte ihåg namnet) verkade vara fin.
  Nu ska vi ta en sväng till stan och kolla på Wings and weeles , sköt om er och krama min unge(saknar henne men vet att hon har det bra så det är ok) Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Hej Ingela: Tackar, Vi svettas hela tiden ;-) Nej jag tror inte hon har gjort det *S* Överskottsbolaget där finns allt, verkligen allt. Jo imorgon måndag ska vi in till Rayong och dansa, sen ska vi till Koh Samet en dag, och vi ska även till Sköldspaddsön en dag, sen har vi planerat in Classic Forrest samt Pattaya en dag.
  Jag ska krama henne från dig. Kram kram
  /Stina

  SvaraRadera
 3. Sköldpaddsön! Hur var det där? Lät spännande.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE