Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Partybelysning.


Idag har vi inhandlat lite partybelysning till semesterparadiset. Vi har tänkt att hänga upp dessa färgglada lampor under vårt nya fina terrasstak. 

Varje dag i paradiset är ju en "fest" ;-)

Nu närmar det sig verkligen och längtan blir inte direkt mindre, men men den som väntar på något gott.......

6 kommentarer:

 1. Kommer bli så mysigt :)

  SvaraRadera
 2. Håller med Fredrik. det kommer bli helmysigt. Vi har det själv på vår bakre terrass. Madde och minsta dottern är redan på plats och njuter av värmen, vilket vi inte kan skryta med här hemma. Jag och stora syster åker till Ban Phe och Pinery Park IMORGON. Vi håller ställningarna tills ni kommer ner.
  Vi ses i solen
  Kramar Richard

  SvaraRadera
 3. Det var då själva f*n ska alla utom jag få åka ner :) Trevlig semester får jag väl säga till er också. Ha det bra.

  /Fredrik

  SvaraRadera
 4. Vi brukar också sätta upp ljusslingor i våra palmer under jul och nyår, det är ju jättemysigt. Första året hade Tim, den städerska vi har städat vårt hus innan vi flyttade ner, förfärat frågat en av våra thailändska vänner om vi höll oss med prostituerade tjejer i vårt hus. Det visade sig nämligen vara så att kulörta ljusslingor är en signal om att på det stället finns det flickor med världens äldsta yrke... Vår kompis Ngiem förklarade för Tim att faranger tycker om ljusslingor och speciellt då vid jultid, då vi dessutom gärna har lamporna i glada färger. Tim blev då mycket lättad. Så olika kan det vara. Vi har fortsatt att ha våra ljusslingor uppsatta under jul- och nyårshelgerna, för dels bor vi avskilt från allmän väg och nu vet ju dessutom Tim och hennes familj om att vi är skötsamma människor som inte har någon bordellverksamhet.

  SvaraRadera
 5. Kulörta lyktor blir jättefint, om någon undrar, med tanke på Christers kommentar, kan ni ju sätta upp en skylt om att "här bor en sedesam familj",på thai förstås, ha, ha!

  SvaraRadera
 6. Fredrik: Japp det tror jag med ;_)

  Richard & Madde: Ja det har jag nog sett på era bilder och det är supernajsigt. Ååååå vad härligt, både för Madde och dotter 1. Vad mysigt, antar att ni är på väg till paradiset nu. Det är bra, håll ställningen, det tackar vi för ;-) Kram

  Men Fredrik, du var ju nyss där ;-)

  Christer: Oj, så det kan bli...där ser man vad olika det är ;-) Nåja jag tror nog att de bor i vårt område vet att vi inte har bordell hos oss ;-)

  Annika: Ja exakt, vi kanske får gör det *S*

  Kram
  Stina

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE