Bilder från Ban Phe och terrasstaket.

Idag damp det ner ett mail ifrån vår förman med två foton, dock var texten en aning kryptisk och antagligen med thaihumor?

Är det någon som vet om thailändarna skämtar om allvarliga saker, som tex att någon har dött eller att man är sjuk mm? Hur som helst, jag hoppas verkligen att detta bara var sjuk thaihumor. Här kommer en bild på takbygget som inte är riktigt klart än och ni får ta det för vad det är eftersom det är lite av en byggarbetsplats igen.

4 st har skrivit något!

men vad skrev han alltså? lät ju lite märkligt haha

Annika sa...

Det blir ju jättefint med taket!

Vad stod det för kryptiskt i mailet? Inte tror jag att thailändare rent generellt skämtar om sjukdom eller död
det har jag aldrig hört eller märkt något av.

Birgith sa...

Ser kanonbra ut. Det kommer ni att ha stor glädje av. Jag tror inte heller att thailändaren skämtar om sådana saker.

Prussan: Tja jag ska inte skriva vad som skrevs, men det handlade om precis det jag skrev.
Annika: Tack, ja vi digar verkligen de, det ska bli så kul att se det live om 42 dagar ;-) Ang skämtet, så frågade jag om det verkligen var så som skrevs, men nej, det fanns ingen tid för sjukdom eller att någon skulle dött...... men det skrevs om det.
Birgith: tackar, vi gillar verkligen det.
Nej man kan ju undra, fast det var verklgen ett skämt om just död och sjukdom....eller hur jag nu ska tolka det. Fast jag frågade om det verkligen var så som skrevs, men nej ....jaja strunt samma, huvudsaken är ju att ingen dött eller var sjuk.
/Stina