Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Swethaiparadise - SOL och VÄRME

Thailändarna gör allt för att skydda sig från solen, kolla följande bilder.

Personligen skulle jag svettas bort i deras mundering.Foto: Stina

5 kommentarer:

 1. Samma i Vietnam. Det är vackert att vara vit och vad gör man inte för att vara snygg...? Vietnamesiskorna tog på min hud och var jätteledsna för att jag skulle "förstöra" den i solen...

  SvaraRadera
 2. Freedom: Ja jag vet, för första gången jag var på Phuket pratade vi med thai om just det, de ansågs sig själva som "svarta" och vi vita var vackra.

  SvaraRadera
 3. i början tyckte jag dessa "rånare" såg väldigt mystiska ut...men man vänjer sig. Ett annat vanligt sätt att skydda sig för sol och damm är att dra en t-shirt runt huvudet det har varenda byggarbetare.

  SvaraRadera
 4. hehe ja det ser rätt roligt ut.. Kultur krock.

  Åh va skönt att du kanske kommer att flytta ner hit, men jag kan nästan lova att du blir trött på värmen efter några år. Min mamma ligger i poolen hela dagarna och jag håller mig helst inne tills att solen börjar gå ner. I början älskade jag också värmen, har väldigt svårt för kyla, men nu är det rätt tröttsamt. :)

  SvaraRadera
 5. Annika: Ja precis, det har jag sett flera gånger.

  Lola May: Jo jag förstår att man kan "tröttna" och hålla sig undan solen, men ändå veta att man slipper snö och varma kläder, det är det jag ser fram emot. Samt att min kropp mår så mycket bättre i värmen.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE