Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Swethaiparadise - Flygkaos

Tidig tisdagsmorgon och jag har lite tid över medans jag väntar på min dotter som ska göra sig färdig så vi kan åka in mot stan, klockan är 06.30 och det är ca -4 grader men solen smyger sig fram och himlen är blå.

Anledningen till mitt inlägg är att jag tänker på alla som ska åka på semester eller åka hem från semester, det är inte lätt nu, allt är ovisst. 

Det är en väldigt jobbig situation för alla dessa resenärer.

Fast mitt i detta flygkaos får vi faktiskt inte glömma dem som faktiskt är mest berörda och det är Islänningarna, vi tycker att det är kaos för att flygen inte kan göra sina vanliga flygningar och att vi i Sverige tex kan få brist på exotiska frukter och annat.

Men vad är väl det, när det finns människor som måste lämna sina hem pga vulkan utbrottet, lava och aska. (bilden är lånad från www.aftonbladet.se)

Inte nog med det, vi har Kina som har haft jordbävning där det dött minst 2000 människor och flera tusen blev skadade. Tusentals människor som blivit av med familjemedlemmar, vänner och sina bostäder. Vad är väl lite flygkaos jämfört med det?
(bilden är lånad från www.rb.se)

2 kommentarer:

  1. Väldigt mycket kaos i världen pga naturkatastrofer den senaste tiden! Och vi blir helt tagna på sängen av sånt som visserligen drabbar hårt ekonomiskt och praktiskt, men som kanske trots allt inte hotar våra liv... Än så länge är jag glad att man trots allt prioriterat säkerheten och låter bli att flyga. Hoppas att flygbolagen inte blir så desperata att de tar onödiga risker.

    SvaraRadera
  2. Freedom: Ja det är väldigt mycket hela tiden faktiskt. Ja jag är också glad att det tänker på säkerheten framför ekonomi för en gång skull. Hur som helst så hoppas iaf jag att allt kaos på något sätt får ett lyckligt slut - till slut!

    SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE