Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Kan inte hjälpa det, men jag tycker det är vidrigt!

Vi alla vet att Thailand är ett land dit många åker för sex, jag tycker det är äckligt, oavsett vilket land det handlar om.

Nu har vi hus i Thailand, vilket innebär att vi säkert kommer att få se ett och annat, vilket jag iofs hoppas att jag slipper så länge det bara går. Jag trodde faktiskt inte att det fanns några barflickor i Ban Phe, men ack så fel vi hade. Om jag fattat det hela rätt finns de överallt - liten som stor by. Fast i Ban Phe är det inte Thaitjejer, utan andra nationaliteter.....

Jag och Joachim gick in på en tvärgata en kväll, det såg ganska dött ut, och när vi hade kommit till något som vi trodde var en återvändsgräns visade det sig att det satt en massa tjejer och väntade på "kunder" Genast började någon ropa: 

- Hello, welcome! Jag tittade på Joachim och sa: 
- Det är nog dags att vända här, för detta var inget trevligt ställe...

Tja ni vet.......lagom mörkt, lite slum och ganska folktomt för ögat.

Thailand har tusentals utbud för oss som åker dit, det är paradisöar och stränder, billig shopping, god mat, underbara vyer, värme och sol och sen sex och prostitution, på gott och ont.

Det jag älskar med Thailand är just Thailand och framför allt klimatet, landet och människorna, men jag skulle, om jag fick välja utan att välja bort att åka dit, välja bort just dessa feta gamla män som raggar upp unga tjejer/killar som är i behov av pengar och säljer sig själva för att just "tjäna" pengar.

Det finns säkert många "lyxprostituerade" också, missförstå mig rätt nu, som har ett system på att "luras". Fast jag tycker inte att någon blir lurad om de själva väljer att träffa en barflicka/kille.

Sen ska vi inte glömma att det faktiskt finns äkta kärlek mellan en falang och thai, jag har sett många såna bra exempel och dem är jag glada för.

När vi var i Pattaya februari och hade varit och deklarerat gick vi till en större souvenirbutik, vi strosade omkring där inne en stund och sen gick vi ut. När vi kom ut såg vi en äldre man, gissar på att han var i 55-65-års åldern, som gick hand i hand med en thaikille, gissar på att han var i 20-års åldern.

Denna unga kille vände sig om flera gånger då han upptäckte att vi gick bakom dem. Jag försökte låtsas som inget, även om det jag såg störde mig, men vad skulle jag göra? Thaikillen såg väldigt obekväm ut i sin position och tittade nästan bedjande på oss, den äldre herren bara gick på och släppte inte taget om thaikillen. Ni kan gissa vilka bilder som kom upp framför mig........usch!

Sen vet jag inte om jag är väldigt fördomsfull, eller om det bara "försvars" tankar som kommer upp i huvudet, men om jag ser en falang med thaibarn och inte någon kvinna i närheten, då ska ni veta att jag verkligen försöker att INTE döma denna falang i förväg för att vara pedofil..... för jag vet att falangen kan ha sällskap med thaikvinna som har barn sen tidigare....

Ja ni ser, tankarna går runt och runt men det är ju för att man har läst så mycket som tex det här:
Publicerad 13 juni 2009 - 17:24 - Uppdaterad 13 juni 2009 - 18:03
En 35-årig man från Stockholm har gripits i Thailand misstänkt för att ha förgripit sig sexuellt på en 13-årig pojke. Hen greps på fredagen av thailändsk polis i Pattaya.
Mannen anklagas för att ha lurat pojken till sitt hus och därefter utnyttjat honom sexuellt. Mannen nekar till anklagelserna. Svenska UD hade på lördagskvällen inga uppgifter i ärendet.
-Vi har i nuläget ingen egen information i ärendet och ambassaden i Bangkok är stängd över helgen, säger Anders Jörle, pressansvarig på UD.
Eller som det här:
Publicerad 12 maj 2009 - 07:29 - Uppdaterad 12 maj 2009 - 21:38
Två svenska medborgare har gripits i Thailand misstänkta för sexuella övergrepp mot barn. De greps efter samarbete med svenska Rikskriminalpolisen.
Tillslaget som gjordes natten mot tisdagen är ett resultat av Rikskriminalpolisens särskilda satsning mot sexualbrott mot barn i utlandet som begås av svenskar.
De två männen är i "övre medelåldern" enligt polisen. De greps i sina bostäder i Pattaya.
-De var inte bara där på turistresa, utan har varit mer frekventa besökare i Thailand, säger Anders Ahlqvist på IT-brottssektionen.
Männen transporteras med flyg till Bangkok och är ännu inte förhörda. Svensk polis har sänts dit för att bistå i utredningen, men om fallen går till rättegång kommer dessa att hållas i Thailand.
De utsatta barnen är pojkar under 15 år.

7 kommentarer:

 1. Jag blir också så himla upprörd över att se äckliga gamla gubbar med unga små späda thailändskor. Våld mot barn äcklar mig fruktansvärt mycket. Det påstås att de tjejer i Thailand som prostituerar sig inte ser det som något äckligt men det tror jag inte på. Det måste vara enbart pengar som styr deras liv, tyvärr. Känner några svenska killar som har träffat thailändska tjejer men de är i samma ålder och lever ett bra liv tillsammans i Sverige och det är ju något helt annat. Värst är väl att man inte själv kan göra något för att få stopp på det. Jag har inte sett något sådan i HY men det kan ju finnas där också men i såfall sker det inte öppet.

  SvaraRadera
 2. ja jag ska ringa runt till olika ställen och ta reda på reglerna kring att ta med en hund hem :)

  Och ang din text jag kan inget annat än att hålla med! Det ser bara så vidrigt ut när man ser en gammal man med en ung tjej. man börjar då alltid tänka på hur hon mår egentligen och vad hon måste genomLIDA för att få pengar till mat.

  SvaraRadera
 3. Birgith: Det finns säkert de som inte tycker det är äckligt, det finns det i alla länder. Det som är sorgligt är väl att de gör detta för att de BEHÖVER pengar och kanske inte får något annat jobb. Hur som helst våld mot barn är det värsta brott som finns.

  Linn: Ja gör det för det vore himla bra om du kunden hjälpa en hund iaf ;-)
  Ja precis så tänker jag med, usch!

  SvaraRadera
 4. Ja prostitutionen är ytterst tragisk, många av tjejerna kommer ju från de fattigaste delarna i Thailand och har nog ofta lovats bra arbeten på hotell, restauranger etc. Och i stället så hamnar de i detta. Den för en thailändare höga inkomsten gör också att de snart blir fast i det hela, även av rent ekonomiska skäl. Dessutom har de ju heller inte någon yrkesutbildning att övergå till, även om de skulle vilja sluta som prostituerade.

  Det som många inte vet är att man bedömer att ca 95 % av de prostituerades kunder i Thailand, utgörs av thailändska män. Inte just på turistorterna men i landet som helhet. Man har den kulturen att männen går till prostituerade och de kan även ta sina söner dit när de tycker att det är dags för dem att lära sig... Thailand är fantastiskt på många sätt och jag älskar detta land, men Thailand är inte det perfekta paradislandet som många förstagångsturister tror när de ser alla leende människor. Det finns många mörka baksidor också tyvärr.

  SvaraRadera
 5. Christer: Ja det är verkligen tragiskt. Det är ju precis som du skriver.
  Jo jag vet att många Thaimän nyttjar prostituerade och ja ett paradis med som sagt många mörka baksidor. Men oavsett så älskar jag detta land, annars skulle jag inte köpt ett hus där.

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med i alla inlägg att det är tragiskt och patetiskt att se dessa snubbiga feta gubbar eller andra västerländska män som utnyttjar eller drar fördel av de fattiga thailändskorna som kanske inte har något annat val att skaffa sig pengar för sin överlevnad äevn om de är vuxna. Det som är fullständigt oförlåtligt är de som sexuellt eller på annat sätt utnyttjar eller brukar våld mot barn, vilket förekommer över hela världen och inte minst i Sverige.

  SvaraRadera
 7. Annika: Tyvärr förkommer utnyttjande av barn över allt i denna värd. Det är så sorgligt och det gör verkligen ont i mitt hjärta när jag tänker på det.
  Sen som du skriver ang västerlänningar, det är inte smakligt på något sätt.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.