Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Får man räkna ner nu?

Får man räkna ner nu? Tills nästa resa? För om vi gör det är det exakt 3 månader tills vi åker till paradiset. Jag har haft riktiga längtans dagar, till och med så att jag drömt om Thailand. Vad gör man när längtan är som värst, så att det nästan värker i hjärtat? Tittar på bilder eller dagdrömmer?


Foto: Pirjo

5 kommentarer:

 1. Ja så gör man Stina. Och så pratar man med sin man om vad man skall göra nästa gång man kommer ner, för det finns alltid projekt. I vår by är inte alla restauranger/hål i väggen öppna så då undrar man över vilka som är öppna och vilka som har tillkommit under perioden man inte varit där. Nu är det ju ändå en bra årstid att vara hemma men efter sommarbesöket tycker jag att det är pest för då är vintern på väg. Stina du har mycket framför dig med ditt flyttandet, då kommer du att ha fullt upp med det och vips är det dax att åka igen.

  SvaraRadera
 2. Häärligt! Jag räknar MED dej!!!

  SvaraRadera
 3. Underbart Stina,bara 3 månader,jag blir avundsjuk.Jag måste vänta 4 och en halv månad.Det ska bli roligt att träffa er här hemma i Svedala nån gång ivår eller åtminstone innan ni åker.

  SvaraRadera
 4. Birgith, du har så rätt så rätt. Det ska också bli spännande att se vårt nya tak på altanen. Ja det ska bli underbart!!

  Daniel: Tackar, hoppas det går fortare nu bara ;-)

  Lisbeth: Men ni ska ju flytta dit snart, det kan ju inte jag/vi än..... om man inte vinner miljnoer eller nåt ;-) Ja men klart vi ska träffas... det vore kul!

  Christer: Visst är den! Mamma tog den bilden nu i mars/april.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE