Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Facebook och thaivänner.

Facebook är både på gott och ont, men det som är riktigt kul att man kan hitta och ha kontakt med personer man kanske inte hade fått kontakt med på samma vis om inte Facebook fanns.

När jag, barnen, min mamma och Krister var i Phuket 2007, detta var innan Joachims tid, så lärde vi känna några personer. Vi lärde känna Chet, Eak, Aung, Nee, Ram och Tuk-Tuk cahuffören som jag inte minns namnet på.

Nu hade Chet hittat mig på Facebook, det är ju faktiskt lite roligt att han sökte upp mig där och dessutom minns hela mitt namn, eller så gjorde han inte men sökte på min epostadress :-)

Okej, jag ska vara ärlig, Chet bjöd ut mig på middag och det var lite romantik i luften, men eftersom jag bara var i Thailand i 2 veckor och insåg att jag skulle ha svårt att åka dit snart igen, så blev att lägga hela historien på hyllan, men vänner kan man vara.

Jaja, nog om det ;-)
Nu är det "bara" 76 dagar kvar tills vi åker till huset i Ban Phe - LÄNGTAR!

2 kommentarer:

  1. Ja, dessa goa thaivänner. Plötsligt damp epost till mitt jobb från Phuket. Det var mr Ram/Thomas som undrade när vi kommer till Phuket igen. Meddelade att vi hade köpt hus i Ban Phe, så nu var det inte aktuellt, men kanske senare. Han hade fått mitt visitkort när vi köpte ett par jackor från hans firma. mamma

    SvaraRadera
  2. Hej mor: Ja men det är väl kul när man är "saknad" ;-)

    SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.