Vårt hus ligger nära Suanson beach och här njuter vi av det genuina Thailand.

Vi har haft lite problem med vårt avlopp i köket, vatten har bubblat upp efter att man släppt på vattnet när man tex diskat. Idag hade vår förman kollat detta IGEN och denna gången tog hon med sig en avloppsrensare - och vips....NU funkar det klockrent utan att svämma över på golvet i köket ;-) berättade mamma.

Hon ringde idag och hon berättade också att de idag hade 35 grader varmt och då var klockan 18,00. Hon berättade att poolen var väldigt varm och havet skulle vi inte prata om, det var hur varmt som helst.

Ang. väderstationen, vår vän Weena blev så förtjust i den att hon frågade mamma och Krister vad de skulle göra med den när de skulle åka hem *S* Weena vill verkligen köpa den av dem, MEN, hon kan få de av oss så får vi köpa en ny innan vi åker ner till sommaren. Vet ni? det är faktiskt bara 111 dagar tills jag får sätta foten i huset igen *LÄNGTAR*


Det lutar kanske åt att vi skaffar tak över altanen, det blir inte bara ett tak, utan också nya takpannor, sen om jag fattade det hela rätt är det stolpfundament som svetsas ihop. Men  vi har inte bestämt något än.

Grannen får sitt tak gjort nu och mamma skulle ta bilder på det så vi får se hur det ser ut. Ja grannen ska ju måla sitt hus i samma färger som vårt och de ska också ha likadana plattor på tomten, det blir enhetligt och snyggast så.Vi har även fått nya grannar, om vi har vårt hus framför oss, så har denna granne köpt huset som är direkt till vänster. Det är en svensk man och en Thailändsk kvinna och deras fyra åriga son som köpt huset. De kommer från Stockholm.
Ikväll skulle mamma och Krister åka med Richard och Pen till någon massör som Pen kände som skulle vara bra. Igår hade de träffat Mabel och Lasse. Mabel har en egen hemsida för som inte vet:, det har Lasse också, men den adressen kan jag inte.
Jag blir alldeles lyrisk av att skriva detta, det känns som om jag är där och upplever allt som de upplever, trots att jag sitter i gråa kalla Sverige.

3 kommentarer:

 1. SV: Jag hörde att det var 40 grader på dan här igår! Galet! För varmt... 7 månader men jag har inte vant mig...^^

  SvaraRadera
 2. Och här sitter man, SNURIG ONT I HALSEN, läntar till till värmen!

  SvaraRadera
 3. Wilda: Det stämmer säkert - verkar vara värsta värmeböljan nu. Inte - jag brukar komma i form efter två veckor - precis lagom tills man ska hem liksom.

  Finne: Jag är inte snorig men längtar till värmen.

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Statistik

Async

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.