Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Snart min födelsedag!

Nu går tiden fort och imorgon är det min födelsedag. Vi har det underbart i värmen och njuter av semestern. Vi har fixat näsan alla måsten och det är bra!

Igår när vi var på restaurangen klockan 20.00 var det säkert 30 grader varmt. Härligt! Joachim har bränt sig lite och jag med, men idag blir det mer strand och sol. Kim Beach tror vi.

Nu sitter vi hos grannarna och lånar internet och här köpte vi nybakat bröd också, gott.

Tyvärr är jag lite förkyld, eller egentligen ganska mycket, men men jag hänger med!

Kraaaaaaaaaaaaaaaam

6 kommentarer:

 1. Hej,det är grannarna som sitter fast på Landvetter,men vi ska lyckas att komma på kalaset.Vi beställde precis pick-upservice från Weena.

  SvaraRadera
 2. Grattis i förskott!! Hoppas du får en riktigt bra födelsedag.
  Det är nu bara 11 dagar kvar till vi reser till Thailand. Har börjat att förbereda packningen så smått. Men har lite svårt att få in i hjärnan att vi snart är framme vid målet av den långa väntan :)
  Ha det så gott och simma lugnt :)

  SofieJa från reseguiden

  SvaraRadera
 3. Önskar Er en fortsatt trevlig semester, verkar jättehärligt! Hoppas Du får en fin födelsedag med mycket presenter! Hälsningar Matte. (Hälsa Kimmen.)

  SvaraRadera
 4. Du får krya på dig så att du kan fira din födelsedag rejält. Fortsätt och mys i värmen för här bara snöar det. Det är inte alls kul. GRATTIS i förskott på din dag och så hoppas jag att de dina firar dig med pompa och ståt.

  SvaraRadera
 5. annikathailand.blogg.sefebruari 03, 2010

  Grattis i förskott och se till att bli firad ordentligt. Tråkigt att bli förkyld i värmen. Krya på dig. För att få lite hjälp med förkylningen kan jag rekommendera ett liten flaska med en gyllengul vätska som man bara andas in doften av. Påminner lite om gamla Vicks. Den är super och vidgar täppta näsor och rensar luftrör. Flaskan ligger i en liten röd ask som det står Thaioil på. Finns i de flesta affärer eller apotek. Man kan även ta en droppe på myggbett så slutar det klia eller ta en droppe på tinningen om du har huvudvärk. Det hjälper.

  SvaraRadera
 6. Grattis!
  Inte illa att fira i solsken!
  Hur går det med Internetuppkopplingen? Hoppas ni hinner få den innan semestern är slut.

  Kram

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE