Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Örngott, påslakan och täcken.

Idag har det shoppats lite örongott, påslakan och underlakan.
Hittade svarta och beiga örongott för 10kr st - jag slog på stort och köpte 18st totalt ;-)

Några tar vi med oss till BanPhe och några lämnar vi hemma.
2st dra-på-lakan köptes till ungdomarnas sängar, men tyvärr hittade jag inga i rätt storlek till vår säng så det fick bli vanliga.

Susanna, du skrev att man kan hitta det mesta i Thailand, vilket jag vet, men ibland kan det vara trevligt att ha lite extra på plats när man kommer ner ;-) Tack för ditt tips.

Nedräkningen går av bara farten och idag är det 16 arbetsdagar kvar, men totalt 23 dagar..........nu känns det verkligen att det börjar att dra ihop sig ;-)

Igår innan jag skulle somna började jag packa i tankarna, jag reste och kom fram till huset i och kände en stor suck av välbehag av att stå framför vårt hus. Det var en väldigt skön känsla - och den känslan ser jag fram emot.

Just det, bilder är utlovade - med orden the next day vilket vi vet att det kan vara vilken dag som helst ;-)

/Stina

6 kommentarer:

 1. Jag vet hur det känns att räkna ner, tänk bara om dagarna i paradiset gick lika sakta som dagarna innan man åker ner! Ett litet, kanske obetydligt, tips på saker att ta med ner är vanliga Wettex-disktrasor. Sådana är svåra att hitta, åtminstone här på Phuket, som annars är mycket välsorterat. Även rengörningsmedlet Wim och Svinto stålull är omöjligt att hitta här, kan vara bra att ha i köket när man vill skrubba kastruller etc. rena.

  God fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
 2. Ok, jag förstår! Lycka till/S

  SvaraRadera
 3. Hej Christer! ja exakt , vad perfa det hade varit då. Okej, tack för tipset Christer. tack detsamma öskar jag er i värmen!

  Susanna, hej!Vet du, alla tips mottages faktiskt och alla tips är guld värda! Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Har du en glashäll på din spis så kan jag tipsa om rengöringsmedel från Sverige. Jag hittade inget sådan i Thailand.

  SvaraRadera
 5. Kul och spännande att det börjar närma sig flytten till dreamland! Ett tips är ta med sig huvudkuddar i storlek 50 x 70 cm från Sverige då jag inte hittat den storleken i Thailand. Har endast hittat avlånga, helt ok, men de passar inte till örngotten om 50 x 70 cm. Gillar du te är det billigast att ta med sig det hemifrån då te är förhållandevis dyrt i Thailand. Lycka till och god fortsättning på nya året!

  SvaraRadera
 6. Birgith, hej! Nä vi har faktiskt bara en enkel elspis med vanliga plattor. Men rengöringsmedel från sverige kan ju ändå vara en ide kanske ;-) tack för tipset.

  Hej Annika.
  Ja och jag längtar till tusen! Ja vi har faktiskt köpt kuddar som ska med. Aaaa té är gott så det ska jag ta med om det är "dyrt"

  Tack så väldigt mycket och jag önskar det samma!
  Kram till er båda!

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE