Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Singha-bear

Hej igen!
Igen en härlig och solig eftermiddag. Det är fredag kväll och vi har suttit på altanen och grillat lite grann. Infravärmen är på, för kvällarna är rätt kyliga.
Har druckit ett par av mina favoritöl här hemma, nämligen Singha Bear. Annars dricker jag och min kära gubbe bara Chang i Thailand, men det går inte att få tag på här i Sverige. Förresten smakar inte ölen lika gått här som där.
Idag är den 18 september och vi åker den 17 oktober. Vi längtar verkligen så mycket, och jag drömmer om Thailand innan jag somnar. Skall titta på TV nu. Så jag önskar God Natt med er.
Mamma till Smilla

3 kommentarer:

 1. Det lät mysigt mor, tillskillnad från en annan som fått ligga och pina sig med smärta hela helgen :-( Hade gärna åkt med den 17 okt!!!!

  Kram från Smilla

  Ps. kul att du skriver!!! Fortsätt med det!

  SvaraRadera
 2. hejsan!

  Lyckades hitta din blogg genom resguiden..tror jag det var iaf, haha :D Så härligt att läsa att någon har en lika stor passion för thailand som jag själv :) Jag ska dit för 2:a gången nu den 8 Decmber och då ska min sambo med, hans första gång han ska dit så jag hoppas jag kan smitta honom med min thailandssjuka, haha :) Så roligt att ni hittat ert drömhus där borta..det är något jag verkligen vill göra längre fram i framtiden också :)

  Men men..superhärlig blogg du har iaf! Kommer fortsätta läsa den! :)

  Hälsningar Annie!

  SvaraRadera
 3. Hej Annie!

  Kul att du hittade vår blogg, du är hjärtligt välkommen!

  Åh vad härligt! Klart han blir Thaifrälst, min sambo var med första gången nu i mars och han blev sjuk frälst och gick med på att köpa drömhuset ;-)

  Man ska försöka förverkliga sina drömmar om man har möjlighet!

  Tack för att du gillar vår blogg - nu ska jag läsa din!

  Kram Smilla-Stina

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE