Regnar här och längtan är stor.

by - tisdag, september 22, 2009

Idag är en sån där dag då längtan till Thailand är enormt stor, jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att kunna åka dit nu.

Jag längtar efter att få bo i vårt hus och planera för framtida renoveringar runtom huset. Vill åka och handla palmer och växter och göra det fint.

Längtar efter att kunna vakna, gå upp, öppna dörren och höra alla fåglar kvittra och känna vindens bris från havet.

Längtar efter värmen i luften och i havet, bara känslan av kunna bada året om utan att behöva oroa sig för att det är kallt i vattnet, det är underbart.

Ska erkänna att jag ibland letar efter jobb i Thailand och framför allt i närheten av Ban Phe, skulle mycket väl kunna tänka mig att ha ett jobb som jag kan sköta på distans och få möjligheten att bo i huset i minst 6 månader.Det som också är underbart med huset är att man har något att se fram emot hela tiden, jag älskar verkligen Thailand och vårt hus.

Om exakt 25 dagar får Johanna åka dit med mormor och Krister, jag unnar verkligen dem detta, men är också en aningen avundsjuk ;-) för jag vill ju också.

Jag och Joachim har vår resa bokad redan, men det känns som om det är hur lång tid som helst dit, fast att det "bara" är ca 4 månader kvar. Johanna blev bjuden av mamma och Krister denna gång och nästa gång är det Jimmys tur..... rättvist ska det vara ;-)

Jag avslutar detta inlägg med en bild på två svettiga killar.


//Stina

You May Also Like

0 st har skrivit något!

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,