Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Swethaiparadise - Phuket Village

Vi var som bekant på väg att köpa hus hus i Phuket Village. Först tittade vi på område nummer 3 men efter många om och men avstod vi från att ge oss in i ett projekt där eftersom min magkänsla sa att det INTE kändes bra.

Efter att vi bestämt oss för att inte köpa hus i Phuket Village 3, hittade jag ett hus på Blocket i Phuket Village 2. De som ägde huset var/är mycket trevliga och vi pratades vid och vi var intresserade av huset.

Vi fick sedan ett erbjudande som vi inte kunde tacka nej till, vi satte igång och planerade och bestämde oss för att köpa.

Noga som jag är och med den kontakt jag hade i området ställde jag en massa frågor. Tyvärr fick vi inte riktigt de svar vi hade önskat och jag började ana ugglor i mossen. 

De som skulle sälja huset till oss var det absolut inga som helst problem med, helt underbara människor, men det var de som ägde marken och som hade ordna dessa husprojekt. Jag började söka på deras namn på nätet och fick upp den ena efter den andra artikeln om dem.

Jag pratade med vår gode vän och andra personer som bedyrade att det inte riktigt stämde det som stod i tidningarna, men som jag brukar säga - ingen rök utan eld, eller?

Hur som helst, jag är glad idag att vi INTE köpte hus i Phuket Village och följde magkänslan. eftersom det nu har uppdagats att all mark är belånad och pantsatt......

De som har hus där idag kommer inte att få det lätt och det finns nog många som vill stämma Phuket Village.

Pengar som hamnar i egen ficka, slinker snabbt ut genom fel hål!

2 kommentarer:

 1. Hittade denna sida idag då jag gogglade på Phuketvillage, har av och till följt hans "affärer" sedan 2005. Du gjorde rätt som drog dig ur, skulle aldrig göra affärer med denne man.

  Hasse
  Brämhult!

  SvaraRadera
 2. Hej Hasse!

  Se där! tack, vi är också super glada att vi INTE köpte hus där.
  tråkigt bara att ett sånt fint område ska få så dåligt rykte.

  Välkommen igen.
  Hälsningar Stina

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE