Inspiration och information om Ban Phe, Rayong i Thailand och andra resor i världen.

Nu är jag hemma...........

..........fast vi kom hem igår. Planet landande på 10.05 på Landvetter.

Fast innan jag lägger ut bilder måste jag faktiskt berätta att jag blev matförgiftad antingen på Bangkoks flygplats, eller på planet, för ca 2 timmar efter att vi startat, vaknar jag av ont magen....inget kul.

Fick huvudvärk och mådde konstigt, magen fortsatte att spöka och jag fick besöka toan många gånger. Väl hemma blev det värre, fick feber och blev alldeles matt, sprang på toa minst 15 ggr och vissa gånger visste jag knappt vad jag gjorde. Usch, jag var riktigt dålig igår, idag är jag bättre, men sen har jag inte ätit speciellt mycket sen i måndags kl. 01.20 thailändsk tid.

Okej, nu till det roliga - BILDER!!!! Återkommer.

2 kommentarer:

  1. Ajaj - inge kul! JAg blev förgiftad på Bangkoks flygplats också för ett antal år sedan. Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej Malee:

    Nej usch det var verkligen inget kul, jag har mått bättre.
    Tack!!! Nu mår jag bra!

    SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,

Skapad av Stina Ferm för Swethaiparadise. Använder Blogger.

FOLLOW ME @SWETHAIPARADISE