Hoppas värmen hjäper mig!

by - tisdag, mars 17, 2009

Har ju som bekant smärtor i höfterna bla.....och jag hoppas verkligen att det härliga klimatet ska hjälpa mig. Om man får tro min lama läkaren så kanske det hjälper...... Ni kan läsa om mitt besök hos läkaren på mina andra blogg.

Idag är det......*trummvirvel* 11 dagar kvar....men om man inte räknar med dagen vi åker så är det bara 10 dagar kvar ;o)

Bikinis har jag köpt, två stycken faktiskt, är nöjd med dem även om jag vill byta ut kroppen *S*

//Smilla

You May Also Like

2 st har skrivit något!

 1. Du kommer att må så bra i det varma landet..lovar dig! Jag hade inte ont i varken axlar, tennisarmar elr min krångelmage...Varför bor jag här? Bikinin och din kropp blir ännu vackrare när den får lite färg...

  SvaraRadera
 2. Hej Ankii.

  Ja jag tror och hoppas det också, men hur som helst ska det bli skönt att komma till värmen och slippa skrapa rutor på bilar, ta på sig tjocka vinterjackor mm ;O)
  Ja varför bor jag här...ska vi emigrera *S*
  Ja man kan ju alltid hoppas det!
  Kram

  SvaraRadera

Hej och välkommen.

Skriva gärna en kommentar när du ändå är inne och läser.
I listan kommentera som väljer ni profilen namn/webbadress alternativt anonym då kan alla kommentera.
Tack för din kommentar,